Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Denis Stefan Asociatia Gladiator - Szobi Cseh

7.1666666666667% Complete
215 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Eu susțin voluntar cursuri de echitație, desaj de cai și cascadorie cu cai pentru copiii de la Asociația Gladiator - Szobi Cseh.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine ajutându-ma să îi ajut și eu mai departe pe acești copii.

Din fondurile strânse vom cumpara echipament pentru copii și vom acoperi costurile cu închirierea cailor pentru cursurile de echitație.

Nici un gest de bunatate, indiferent cât e de mic, nu e în zadar, așa că fii și tu parte din acest proiect și fă ca Visul lui Szobi Cseh să mearga mai departe!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Gladiator s-a înfiinţat la iniţiativa lui Szobi Cseh din dorinţa acestuia de a-i ajuta pe copiii fără posibilităţi materiale să se integreze în societate. 

Actorul Denis Stefan sustine voluntar cursuri de dresaj de cai, echitatie si cascadorie calare pentru copii beneficiari ai Asociatiei Gladiator.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

La multi ani!
10 Aug 2016

andrea oana

100 RON
10 Aug 2016
La multi ani!!!! Loooovee!!!
10 Aug 2016

Anonymous

30 RON
La multi ani cu fapte bune!
10 Aug 2016