Visul lui Szobi merge mai departe!

Actorul Denis Stefan sustine voluntar cursuri de dresaj de cai, echitatie si cascadorie calare pentru copii beneficiari ai Asociatiei Gladiator. 

Denis incearca, astfel, sa duca mai departe unul din visele lui Szobi Cseh, fondatorul Asociatiei Gladiator.

La cursuri participa copii din sectorul 3 al Bucurestiului care provin din centre de plasament si familii cu probleme sociale.

Pentru continuarea acestor cursuri avem nevoie sa achizitionam cizme de calarie, pantaloni, casti de protectie, bluze, 3 bete de dresaj, 4 bochenuri si de fonduri pentru a acoperi cheltuielile cu inchirierea cailor.

Pentru ca 6 copii sa poata beneficia de toate acestea, bugetul pe trei luni este de 4.500 euro. 

Cursurile ii ajuta pe copii sa castige incredere in fortele proprii, sa invete faptului ca o relatie durabila se construieste cu efort si se bazeaza pe respect reciproc, sa isi dezvolte responsabilitatea, latura empatica si poate chiar sa isi descopere pasiunea pentru a profesa in viitor in domeniul echitatiei.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

215 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: Visul lui Szobi merge mai departe!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

215 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

3,000 RON Target
215 RON Suma
4 Donatii
7.1666666666667% Complete