Salvam "Bojdeuca lui Szobi"

Status: Fundraising

"Bojdeuca lui Szobi" asa cum o numim noi, nu este un simplu spatiu; este locul unde Szobi si-a pus amprenta pe fiecare coltisor in ultimii sai ani de viata, locul care il inspira si unde isi incarca bateriile.

Suma:

2,920 RON

Galantomi:

1

Donatii:

21

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

"Bojdeuca lui Szobi" asa cum o numim noi, nu este un simplu spatiu; este locul unde Szobi si-a pus amprenta pe fiecare coltisor in ultimii sai ani de viata, locul care il inspira si unde isi incarca bateriile. In mijlocul unui Bucuresti agitat, a reusit sa refaca un colt de munte linistit, cu o cabanuta din lemn, inconjurat de animalele lui, de iarba,brazi si salcii.

In ziua in care Szobi a plecat dintre noi, ne-au anuntat ca trebuie sa eliberam locul. Am reusit cu ajutorul jurnalistilor sa pastram locul pe care il iubea atat de mult, sub forma unui contract de inchiriere. Anul acesta in luna Martie, ne-au dublat chiria, in ideea in care noi, fiind asociatie non-profit, nu ne-o putem permite.

Dorindu-ne cu disperare sa ii pastram amintirea vie nu doar prin activitatea de la sala, ci prin tot ceea ce are semnatura Szobi Cseh, vrem sa ii mutam bojdeuca intr-un loc donat de o persoana la 45 km de Bucuresti. Aici renovam doua camere si mutam terasa de lemn facuta de Szobi.

Un loc asa cum l-a visat... pazit de cainii lui credinciosi de care avem grija si acum, inconjurat de multa verdeata si brazi inalti. Acolo unde copii lui de suflet de la Gladiator, vor face ca si pana acum terapii ocupationale, atelier de prelucrarea lemnului si multe alte activitati care ii fac cinste.

La data de 1 Iulie, trebuie sa predam spatiul unde se afla acum Bojdeuca lui Szobi, asa ca va cerem sprijinul pentru a incununa cu succes acest proiect minunat.

Pentru a face ca visul lui Szobi mearga mai departe avem nevoie de 10.000 de RON. 

Impreuna suntem mai buni!